Perjantaina käytiin Tahvoa moikkaamassa ja ei siinä Tahvossa "kohtauksesta" sen kummempia merkkejä näkynyt kuin ennenkään. sama hidastunut reagointi takajalkojen siirtelyyn kuin tässä nyt vuoden päivät on ollut. Käytiin siinä lenkilläkin ja kovinhan siinä Viiviä ja Tahvoa leikitytti.

Viivin laps Helmi oli hoidossa viikonloppuna. Hirveästi oli Helmi kasvanut sitten viime näkemän, mutta muutoin oli ihan sama Helmi kuin ennenkin. Ystävänpäivän kunniaksi käytiin ystävänpäivä lenkillä Viivin ja Helmin lisäksi mukana oli Marin Paavo sekä Hennan Unni ja Alma. Helmistä Alma taisi olla turvallisin valinta leikkikamuksi. Paavokin olisi ollut kiva, mutta kun ei se Paavo joutanut, kun sillä oli kiire riekkua Unnin kanssa. Hyvin Helmi jaksoi lenkkeillä sen reilu nelkyt minsaa... mulla oli kyllä vähän lämmin itellä lenkin jälkeen.

Lauantaina käytiin Helmin äiteen Kaisun kanssa katsomassa vähän noutohommia ja Viivi teki samassa yhteydessä pariin suuntaan linjoja, jälleen niin, että edettiin toisella lähetyksellä edellisen alueen yli. Ei siinä sen kummoisempaa Viivin osalta. Hyvin meni, mut menkööt.

Helmi teki pari luoksetuloa ja ne meni hienosti... hyvä hyvä. Ja katsottiin damijuttujakin. Helmi kantaa kivasti esineitä ja ihan kivalla mallilla on muutoinkin. Kaisulle jäi toivon mukaan vinkkejä kotia asti vietäväksi.

Sunnuntaina kutsuttiin Iita myös mukaan ja katsottiin niitä damijuttuja. Iita on edistynyt hienosti ja noutaa jo pentudamia ja palauttaakin jopa..! Hienoa Tero ja Tanja. Samaisella reissulla tutustuttiin riistaan. Viivi nouti varista ja sorsaa, että lapset näkkee mitä sillä on tarkoitus tehdä. Molemmat pennut olivat kiinnostuneita riistasta ja varista riepotettiinkin.

Molempien pentujen koteihin lähti vähän samansuuntaisia ohjeita... malttia, hihnakäyttäytymistä, rauhoittumista, paikallaoloa ja kontaktia pitäisi treenata. Aika flateilta ne nuo Viivin lapset vaikuttavat :D

Helmi oli kiltti kyläilijä.. niin kuin ei koskaan olisikaan ollut poissa :) Toivottavasti nähdään taas pian.

Alla järjestyksessä: Helmi, Viivi ja Iita

Viiville olen taas keitelly puuroa.. lisäsin Yrjölän puuroon lohiöljyä ja porkkanaa. Possunjauhelihaa se on rouva myös vedelly nassuun ja raakoja luita. Turkkia se nyt ainakin on tekemässä... onneksi... vihdoin. Saadaan sitten tietenkin hyvällä tuurilla juuri kesäksi oikeen kunnon turkki :D Ihan kiva jos aattelee että veis sen johonki näytelmään... mutta kokeita kun miettii niin kovin runsasta turkkia ei tartteis tulla...