Njoo.. tänään Tomin kanssa treenaamassa... tuli enemmänkin pohdittua noita Viivin juttuja. Se on hyvä, kun Tomilla on noita toimivia labradoreja nii ne aukaisee aina vähän Viiville sitä asiaa tai näyttävät mallia... hyvin ne vetää :D. Tehtiin kolmeen paikkaan linjat silleen, että oli joka linjalla kaukana ja lähempänä dameja. Otettiin ensin lähempää damit ylös ja sitten kauempaa.. niin että puskettiin siitä aikaisemmasta paikasta koira läpi. Kauimmaiset oli mun ja Viivin mittakaavalla aika kaukana.

Tuli todettua seuraavaa: 1) Viivi kuuntelee pilliä ja käskyjä kauempanakin, jos vain ehtisin (ts. tajuaisin) reagoida ajoissa. 2) Viiville epäselvissä tilanteissa Viivillä on kaksi toimintamallia.. a) siirtyä tehtävään, joka on sille selvä (flattijuttu) b) tulla pois sanomaan, etten mää tajua (viivijuttu tai tyttöjenjuttu). 3) Viivi osaa vaihtaa damia ja otti aika hyvin itteensä kieltämisestä ja jätti noudon kesken.. very nais... ja se taisi olla se narttujuttu. 4) Viivi yrittää tosissaan ja väläyttelee välillä oikein hyviä suorituksia ja ominaisuuksia. 5) Mun pitää olla nopeampi ja jämympi..!!!

Edellä mainitusta pääsemmekin siihen mihin pitää päästä: Viivin pitää pysyä sinnikkäästi annetussa tehtävässä.

Hyviä juttuja tämän päivän treeneissä siis tuo pillitottelevaisuus kaukana ja tänään linjat oli suoria ja sain Viivin jopa menemään läpi melko vähällä vaivalla niistä vanhoista paikoista taaksepäin. Lähihakuharjoitus alkoi näyttää jo hyvältä ja häirintämarkkeeraus ei häirinnyt suoritusta. Eilisessä lähihakuharjoituksessa näki jo, että Viivi alkaa tajuamaan jutun jujun.

Jälleen on saatu uusia kotitehtäviä ja viikonloppuna paneudumme siis niihin.