No jooh.. sama asia eri paketissa.. siis nuo lajit VERI ja NOU, vaikka koirathan ovat ihan eri asia eri paketeissaan. On treenailtu Iitua VERI:ä varten ja Iitaa taippareihin. Iitan jälki vähän kangerteli, mutta toivon mukaan nyt sujuu jo! Ja onhan se tietenkin oma osansa tällä eri ohjaajalla, kun parit treenit meni varmasti tutustellessa ja vähän ehkä rajojakin hakiessa. Stressitaso on kuitenkin selkeästi jo Iitalla laskenut ja rajat löytyny. Viimeiset treenit ennen sorsastusta meni niin hienosti, että hyvillä mielin päästettiin Iita metsästyslomalle (vaiko töihin..). Syyskuun alussa siis on edessä tämä taipparikoitos...

Iitu taas valmistautuu edelleen syyskuun puolessa välissä oleviin VERI-kokeisiin ja viimeisimpien treenien perusteella pitäisi sujua. Paino sanalla pitäisi,  kun näistähän ei koirista ikinä tiedä... Treeneihin olen tyytyväinen. Vielä jos ammuttaessa paikallaoloa vähän treenais niin eiköhän se sitten oo kasassa. Tosin hakuahan voi aina vähän reenailla lisää, mutta jos noin hakee ku nytten, niin ei pitäisi olla valittamista.

Uutisia muiden lättylöisten osalta on Nallin saama AVO2-tulos NOME:ssa viime vkoloppuna, mihin olen tosi tyytyväinen! Sekä Jipon ALO1:nen TOKO:ssa ja siis koulari TK1..!!! Onnea!!! Hieno poika tuolla Viivillä siinä.

Sellainen ihana ja liikuttava (oikeasti miltei olin tippa linsissä) uutinen kuului myöskin Rovaniemen NOME-kokeesta, että mun lempi Viikinki-kultainen Luukas sai kolmannen VOI1:sen ja Tanja pääsi uimaan sitä damia sieltä jorpakosta myös. Aivan ihan juttu ja mahtava saavutus molemmilta. Sydämmellisimmät onnittelut Tanjalle ja rutistus myös Lukelle! Näille valiokahveille (se käytännön metsästyskoe vielä, mutta ei lasketa sitä) odottelenki sitten kutsua... Kaksi flattiakin sai VOI1:sensä täyteen eli Maik ja Kelmi samana viikonloppuna. Hieno juttu rodun puolesta kyllä!

Mitäpä sitä muuta.. aletaan metästelleen sorsia kohta puoliin. Ohessa pari kuvaa reeneistä. Iitun kuvat on ottanu Henna Mikkonen ja flatti on Iita.