No siinäpäs se periaatteessa sitten onki.. Naisten Haku toimikunnan kokouksessa oli juttua siiten, miten Viivi näppärästi ajoittaa nuo juoksut aina siten että varmasti jää jokin koe välistä, kun mietin sitä TOKO-koetta, että ei kait se ennen sitä voi aloittaa. Ja siinähän sitten todettiin samassa yhteydessä, että näemmä voi, kun ensimmäinen veritäplä löytyi kokouksen päättyessä lattialta. Hyvä Viivi... TOKO-koe jäi siis Viiviltä väliin. Itse taas viihdyin koepaikalla mainiosti vastaavan toimitsijan roolissa.. paljon onnea Kummikoira-Helleville alokasluokan voitosta ja kiertopalkinnosta..! Ja muillekkin hienoja tuloksia saaneille.

Viivin kanssa on treenattu TOKOa säännöllisen epäsäännöllisesti. Avoimen liikkeet on kasassa noin suurinpiirtein, että estettä kokeeseen menemiselle ei ole. Voittajan liikkeitä tekisi mieli alkaa jo vähän mietiskelemään. Viivi menneekin OSN:n kesäkuun kokeeseen..?

NOME:n saralla myös säännöllisen epäsäännöllistä treeniä. Lumien sulettua on päästy ottamaan myös markkeerauksia ja linjamarkkeeraukset onnistuvat silleen melko kivasti. Etäisyyden kasvaessa se tuppaa se toisen muistaminen huonontumaan. Aikaisimpiin kausiin verrattuna kuitenkin se hyvä, että lähtee yrittämään, vaikkei selkeää muistia olisikaan. Ihan perussuuntatreeniä on tehty jonkin verran ja lähihakua. Lähihaku on ok, kunhan pysähtyy ajoissa :P Suunnat vaatii vielä toistoja.. (edelleenkin..)

Vappuna päästiin myös jäljestämään. Suunnilleen koejäljen pituinen verijälki meni nopeasti söheltäen läpi. Unohtunut oli sekin fakta, että hanskat on ihan jees juttu, kun Viivin kanssa jäljestetään. Intoa siis jäljelle oli riittämiin. Tuulinen sää veti Viivin ilmavainuiseksi ja epätarkaksi. Se hyvä puoli kuitenkin, että jäljeltä lähtenyt teeri ei häirinnyt jäljestystä ja kaato löytyi.

Nyt alkaa olemaan jo se aika, että kokeisiin pitäisi ilmoja laitella... Jep jep.. kalenterin selausta siis..