Viivin ilme oli näkemisen arvoinen, kun Nalli pyyhälsi huusholliin. Ihan selvästi sen ajatukset liikkuivat lähinnä rataa "ei voi olla totta... justhan mää pääsin noista eroon.. mitä tuo täällä tekee... eihän se vain jää tänne..??!??!" Ens alkuunsa Nallille tehtiin kyllä selväksi, että Viivi on tämän kortteeriin isoin koira. Sen jälkeen sujui jo leikitkin.

Nalli on ollut ihana pentuvieras. On antanut nukkua yöllä ja aamullakin melkein yhdeksään. Reipas ja touhukas pikkumies. Monenlaista ehdittiin viikonlopun aikana hommata. Henna kävi valokuvaamassa ja jäällä käytiin samalla ulkoilemassa. Nallia on myös "sosiaalistettu". On tutustuttu Viivin lisäksi äitin cairninterriereihin, joiden kanssa leikit sujui mainiosti. Myös spinone Ossin korvissa Nalli yritti roikkua, kunnes huomasi ettei ehkä sittenkään kannata. Hennan Almaan ja Unniin Nalli myös tutustui. Jostain syystä Nallilla tuntui olevan intoa iskea Viivin ja Unnin pakaroihin naskaleillaan tämän tästä kiinni... huomasi sittemmin ettei sekään kannata.

Harmi oli antaa Nalli takaisin omaan kotiin. Pitempäänkin olisin sitä mielelläni katsellut. Toivottavasti Nalli kyläilee vastakin.

Kävin Viivin kanssa hevosurheilemassakin. Hirveän kätevä tapa ulkoiluttaa koiraa. Takaisin päin tullessa meitä tuli vastaan cairninterrieri emäntänsä kanssa. Kutsuin Viivin seuraamaan Luppanan vierelle ja nätisti ohitus olisi tapahtunut, jos cairinin emäntä olisi saanut koiransa hallintaan. Väkkärä pentu vaan ei kuunnellut emäntänsä käskyjä vaan lähti Viivin mukaan. Minun oli pakko vapauttaa Viivi käskyn alta, kun pelkäsin, että cairni pyörii hevosen jalkoihin. Pikkuinen cairni lähti sitten lopulta meidän matkaan emännästään välittämättä ja seurasi meitä tallille saakka. Cairnin emäntä tuli lopulta perässä sinne tallin pihaan, mutta cairnia ei saatu kiinni ennen kuin se seurasi Viiviä talliin. Sitä ennen se ehti käydä juoksentelemassa hevosten tarhoissa ja juoksuttaa tallityttöjä perässään. Luoksetulo ois hirveän kätevää ja turvallistakin olla kunnossa... noilla cairneilla olen tosin vastaavaan ongelmaan törmännyt ennenkin.