Kun yhä edelleenkin se Viivin treenikausi on hyvin hyvin alussaan ja tähän astiset treenailut on ollu enimmäkseen semmoista testailua, niin tänään ajattelin muistutella Viivin mieleen pillipysähdyksiä ja suuntia. Otin myös hieman tiukemman otteen Viivin seuraamiseen ja palautuksiin, jotka edelleen vaativat hieman viilaamista.

Aloitettiin seuraamisella... wt-hihna (Viivi tahtoo muuten uuden ja päheemmän värisen.. oiskohan siis asiaa Antille kohta...) kaulaan Viiville ja pysähdyksiä sekä nopeuden vaihtelua. Täsmällisempi voisi olla. Seuraamisen yhteydessä nakkelin muutamaan kertaan damia ja testasin lähteekö Viivi niiden perään... ei lähde... hyvä. Sitten Viivi istumaan paikalleen ja damien nakkelua siinä ympärillä... lähteekö Viivi ilman lupaa.. ei lähde... hyvä hyvä.

Sitten taakselähetyksiä.. Viivi istumaan ja dami vähän matkan päähän ja tiina kauas. Hyvin toimii.. niin kuin nuo onkin mennyt nyt hyvin. Sitten luoksetulossa damin kanssa pysäytyksiä ja markkeerausheitto. Viivi hieman hämillään ja meinaa mennä heittojen perään.. loppua kohden sujui jo. Se on jännä, kun tuolle koiralle jonkin uuden asian esittelee niin se on yleensä hetken ihan pihalla :D

Vielä kokeiltiin sivusuuntia.. jotka oli luvattoman huonot.. ne siis seuraavien treenien aiheena. Ja loppuun yksi piiiiiiitkä linja. Jossa siinä Viivi loppua kohden alkoi vähän kattelemaan, että josko se dami jo tässä ois. Eli siihenkin pitää kiinnittää huomiota.

Palautuksissa on edelleen seassa ihan hirveitä.. kait tuossa elukassa, jotku jarrut pitäis olla...??? Treenataan sitä sisällä vielä illalla lisää.. jospa se alkais muistua siinä Viivin mieleen.

Kuulostaa, että paljon oltais tehty.. mutta ei tuossa paria kymmentä minuuttia kauempaa menny :D