Niin elikkä treenipuoli on keskittynyt viime aikoina lähinnä suunnitteluun... ja ei kyllä siinä.. ei oo auttanut sen suhteen, että minkäänlaista edistymistä olisi tänä aikana tapahtunut. Mutta on siinä Viivin elämässä silti jotain uutisoitavaa... Ikean reissulta tuliaisina tulleet marsu ja rotta on ollu tosi IN. Tositosi IN, kun Viivin leluja on suolistettu aika kovaa tahtia niin siis ei niinkään Viivin, mutta Viivin vieraiden toimesta. Onneksi Viivi on vieraan varainen, mitä leluihin tulee.

No sen verran on Viiviki hommaillu, että käytiin sen kanssa kouluttamassa TOKO:n alkeisryhmää mennä viikonloppuna ja siinä samalla Viivikin sai harjoitella.. no ainakin paikallaoloa... ja tehtiin me jotain hömpötystä. Siis kiirehän meille tulee, jos meinataan tänä keväänä vielä kokeissakin tokoilla..! Mutta olin kyllä positiivisesti yllättynyt, että kaikki kurssilla olleet koirat kantoivat damia..! Ja sen tavallisen riekkumisen lisäksi, olipas siellä semmoisiakin koirakoita, jotka oikeasti tekivät ihan hyviä harjoituksia.. hyvähyvä.

Nallihan oli vieraisilla toissa viikonloppuna. Nallin kanssa touhuttiin taas sitä sosiaalistamista :D Käytiin tutustuttiin taas äitin koiriin ja Almaan ja Unniin ja Viivin laps Iitaan. Nallihan on tosi herttainen poika, joka tykkää mm tulla sohvalle viereen nukkumaan. Ja kyllä sillä on hyvä kontakti ja noutohalu, että hyvähyvä Nallillekkin. Se sitten on mukava pentu... pitää toivoa, että kun on itsellä pennun mentävä rako, niin se ois sitten semmonen, kun tuo Nalli. Tokihan me Nallin kaa testattiin miten se noutaminen sujuu ja semmoisiakin juttuja... hyvin sujuu. Riistakin kiinnostaa sen verran, että todettiin, että riistan kanssa ollaankin sitten hihnassa :D

Niin yksi syy iltatöiden lisäksi, kun tuo Viivin treeni on ollu vähänä, niin on Luppana. Kuulin semmoisia terveisiä siltä toiselta Luppiksen ratsastajalta, että se on alkanu mahottomaksi. No niinhän tuo itseasiassa tuntuikin menneen. Ulkopohkeesta menee läpi ja ei kuuntele pidätteitä ja välissä kuunnellu yhtään mitään apuja. Oon sitä vähän ratsastellu ja testaillu, että mikäs on hätänä. Nyt keskittyny enste siihen, että pidätteet toimis. Toki maastoiltu on myös ja siellähän Viivikin pääsee juoksemaan kans. Viivin kanssa pitäisi harjoitella se pientareelle siirtyminen vähän nopeammaksi, kun autojakin tulee välillä vastaan. Niin olisihan se kiva, että ei tarttisi kovin paljoa tetsata hevosen JA koiran kanssa silloin.

Ilona siellä Jäälissä alkaa olla aika pullukka. Enää ei olisi kuin pari viikkoa siihen H-hetkeen... Voi kun tulisi niitä ihania pentusia jo pian. Määhän olen noihin terriereihinki päin vähän kallellaan ja kyllä ne cairninpennut oikeasti on ihan äärimmäisen suloisia. Martasta suunnittelin semmoista pikkusta näyttelykoiraa itelle. Se kun on hyvin nätti. Ja viimeksi ku trimmailin nii kattelin, että alkaa olla kohta ihan hyvässä turkissakin. Pitännee siihen kalenteriin siis jokunen näyttelykin katsoa mukaan.

No tällä viikolla Viivikin jatkaa sitten sitä treenaamista. Lumi voi sitten olla ärsyttävää... kun sehän on edessä..! No pian se kevät tulee ja kevättreffit, että siellä sais Viivikin pysyä hanskassa, että treenattava on. Viivin laps Iita on myös lähdössä treffeille, että sen kanssa myös vähän harjoitellaan juttuja ennen sitä. Ihan tottelevaisuuttakin pitännee harjoitella Iitan kanssa ja taisi niihin suunniteltuihin tottisharjoituksiin olla tyrkyllä muitakin.

Allapa Nallista kuvia. Kiitos tuhannesti Henna kuvista.