Tahvo oli kylässä torstain ja perjantain. Vietin Tahvon kanssa tietenkin laatuaikaa yhdessä. Tahvo sai uuden kampauksen, mitä ei ois kuulemma todellaankaan tarvinu omasta mielestään. Tiistaina Tahvo kävi sitten Alman kanssa veteraanien NOME-treeneissä. Hienosti sujui markkeeraukset ja linja... tai osa niistä markkeerauksista.. kun Henna heitti ihan väärään kohtaan niin ne saattoi mennä enste vähän huti. Onneksi Tahvo on taitava ja löysi ne ihan vääriinki paikkoihin heitetyt damit ;) Perjantaina käytiin sitten Marin ja Paavon kanssa lumikenkäileen. Tahvo ei välittänyt kengistä vaan veti menemään ilmon popoja.

Viivi treenasi keskiviikkona Rajahaudassa. Linjaharjoitusten lisäksi otettiin pitkästä aikaa oikeaa hakua. Ja ei siinä sen kummoisempaa. Hyvin hakee ja linjoissakaan ei moittimistä tällä kertaa. Ainoastaan tassut tuppasivat kovalla hangella rikkoutumaan.

Lauantaina Viivi pääsi ihan starttaamaankin, kun OSN järjesti epävirallisen NOME-kokeen. Koe alkoi kaksoismarkkeerauksena, joka ei tuottanut kummempia ongelmia Viiville, pieni kaartelu ensimmäiselle mennessä vähänsi pisteitä jokusen. Sitten ohjaus, jossa piti soramontun pohjalta nousta rinne ylös. Tässä takkuiltiin aikamme, kunnes Viivin pää sitten lopulta kääntyi sinne oikealle ja päästiin ihan damille saakka. Ongelmaa ei tuottanut se etteikö Viivi olisi pysähtynyt vaan se ettei se kääntynyt kunnolla tuulta vasten menemään. Tämä on huomattu ennenkin, jossei Viivi saa vainua tuulesta niin se pyrkii mieluummin siitä pois päin ja enemmän tuulen alle. Siinäpä siis seuraavien treenien aihe... eli sivusuunnat... olisi se toki voinut mennä suoraa linjaakin damille, mutta rinteen noustessa vastaan Viivi kaartoi vasemmalle. Haku meni Viiviltä hyvin.. siihen olen erittäin tyytyväinen. Ei tule tyhjänä pois ja hakee kaukaakin.

Ainut harmi päivässä oli Viivin käpälät, jotka tihkuvat parista paikkaa verta heti, kun vähän raapaisee jäätä. Viiville onkin nyt ostettu pinkit sukat, jotta päästään vielä hankikelejä kuitenkin treeneissä hyödyntämään... Tassuja Viivi ei arista kuitenkaan, mutta varmaan kova jää silti vähän käpälissä taitaapi tuntua.

Alla Hennan ottamia kuvia Viivistä Hanki-NOMEssa: