Kesä on kiireistä aikaa.. niin se vain on.. Mitäpäs sitä sitten raportoitavaa.. Viivi on starttaillut nomessa mielenkiintoisin tuloksin.. Oijärveltä pamahti nolla neitosen ollessa hieman huonokuuloinen.. tehtävät kyllä meni silleen ihan ok, siihen asti että markkeeraukset meni ihan muualle ku piti.. tai siis markkeeraukset oli paikallaan, mutta koira huiteli muualla... Sitten Rovaniemellä Viivi rämäytti ykkösen emännälle synttärilahjaksi :) Olipa vähän hyvä fiilis. Koko koe meni silleen sen oloisesti että kyllähän me nää osataan... Sunnuntaina oli juhlat juhlittu ja lähti flattityttö lapasesta niin sanotusti, että nollahan sieltä sitten.

Treenattu ollaan. Ei siitä sen kummempaa.. nyt on kuumeinen mietintä päällä, että miten tästä eteenpäin, kun jonkinlainen pillikurinpalautus lienee paikallaan.

Tokossa Viivi starttasi ekaa (ja myös viimeistä) kertaa avoimessa luokassa... Pipa tuomitsi meille mukavan ykköstuloksen ja luokkavoiton.. ei paha.. tällä harjoittelumäärällä.. Ehkäpä voittajaan sitten ensi talvenako..???

Tahvo-Setän kuulumisia sen verran, että fiksuna vanhuksena Setä oli vetäissyt natusiin vähän kiviä. Tästäpä oli tullut sen verran huono olo, että eläinlääkärireissu oli edessä. Kivet kuitenkin saatiin kaiveltua ulos sitä normitietä, eikä leikkausta tarvittu.. voi tahvo tahvo...

Kiire ja kesä.. se on nuo reissut. Toissa viikolla piipahdin Tanskassa parin päivän reissun lentäen ja hain sieltä Annelle ja Katrille, ehkä ihka vähkä suloisen cairnpojan. Rico kuuluu hyvin kotiutuneen uuteen kotihin. Kennel Kiokasin porukka kestitsi oikein ystävällisesti yön yli ja niin se on että koiraihmisissä on seassa tosi mukavia tyyppejä!

Tanskasta paluuiltana sitten nokka kohti Saksaa ja Frankfurttia... Mutta siitä reissusta lisää kuvien kera myöhemmin...