No eipä voi VAHI-tuloksilla paljoa kehuskella.. ei ne katkot sitte vissii menny nappii vaikka niitä neljä päivää jo harjoiteltiin.. ei vaan, kyllä taisi hirvet sotkea Viivin pään. Nyt pitäisikin saada jälkityöskentelyyn Viiville jälkiuskollisuutta verijäljelle. Nyt tuntuu että se lähtee sinne verijäljelle katsomaan, että mitä kaikkea kivaa sieltä voikaan löytyä. Sen verran on kanalinnut ja hirvet meillä nyt jälkien päältä pomppineet ja nimenomaan niitä näköhavaintoja.. ei vain jälkiä/hajuja. Pari hyvää jälkiharjoitusta kunhan saadaan molemmille tytöille tälle vuodelle vielä niin saadaan jäädä sitten talveksi vetään sen osalta lonkkaa. Kokeisiin ei enää tälle vuodelle mennä. Iitulla sen sijaan on vielä VERI-kokeet edessä. Ehkä Viivikin pääsee vielä NOME:ileen?

Mutta muutoin ollaan metsästyslinjalla ja ehkä se ois tuon Lempsun aika paremminki alkaa reenaileen niitä kokeita varten... niinhän tuo on tuossa kesän aikana vaan pulskistunut... Ihan pian: "Hopshops mehtää siitä Lempsu. Mene aja kettuja."

Kun se tuo syksy tulee niin on oiva aika tutkia vähän nettiä... siis koiranettiä varsinkin. Erityisesti kun Iitun selkäkuvat alustavasti näytti aika siisteiltä.. parissa välilevyssä oli samentumaa eli jos siinä pysyy lausunnossa, niin tulos tyydyttää mieltä. Polvet oli 0/0. On se pöhköä, ettei mäykyillä selkäkuvaus ole pakollinen.. tärkeä se minusta olisi. Silmät on vielä tutkittava, että päästään toteamaan se jalostuskelpoisuus loppuun saakka. Pentukuumetta siis pukkaa ja urokset katselussa. Viivin astutus lähenee.. reilu nelisen kuukautta on siihen aikaa, että Pate saa tulla lemmenlomalle. Cairnipuolellakin Lyytille on hakusessa sulhanen. Siinä on perhe/harrastuskoiraa etsivälle ihan loistava vaihtoehto. Lyyti on kyllä melkoisen hauska tyyppi!