Mites se nyt silleen, että heti kun ei oo jotain kommenttia kirjoitettu blogiin niin aletaan vihjaileen, ettei me muka Viivin kanssa ois treenattu...? Siis ei ei ei.. ku eihän me oo treenien lomassa ehditty kirjoittelemaan :D

Itseasiassa näin töissäkäyvänä ihmisenä niin pimeä tulee todella nopeasti, kun töiden jälkeen alkaa koiran kanssa hommailemaan.. Oi tule kevät tule.. nopeasti ja tulkoot myös valo ja kirkkaat illat.

Käytiin me tuossa yhtenä päivänä Viivin kaa kaksi niitä sivusuuntia jälleen hinkkaamassa.. ehkä siinä jotain edistystä. Ja Annukan ja Nanon kanssa, kun lenkkeiltiin niin siinä samalla myös vähän sivusuuntia ja ehkä se niitä jotenki jo tajuaa.

Tänään piti ehtiä treenaamaan.. mutta Tiina meni ja osteli verhoja sen sijasta. Ihan hyvät chanssit ois ollut ehtiä ajoissa kotiin ja koiran kanssa uloskin, mutta melko hyvämuistisena ihmisena unohdin jotain elintärkeää töihin ja siinäpä se sitten menikin edestakaisin ajellessa tuo aika.

Eilen käytiin Viivin kaa jututtaa meitin uutta treenaria ja viikonloppuna sitten käytännön harjoituksiin. Siinä ehdittiin monenlaista A-kokeisiin liittyen jutustella ja paperille piirrellä ja jokin ajatus on mullakin mitä huomenna tehdään. Meinaa jännittää... osaakohan tuo elukka varmasti käyttäytyä, kun vakuutin että meillä on joitain juttuja varmasti kunnossa... Uskoo kun näkee... niin-ih...