Aloitettiin siis tämän vuoden treenit... katsottakoon tämä viralliseksi treenien aloituspäiväksi, kun aikaisempia päiviä ei ole dokumentoitu eli ei ole mitään varmuutta siitä onko niitä siis ollutkaan. Pirun kylmää on ja hitusen on koiralla virtaa, joten oikein rattoisaa oli.

Mistä se treeniajatus sitten oikein lähti.. tultuani töissä siihen tulokseen, että kaikki ne konerikot on oikeasti mun syytä, kun on koko päivän kiukuttanut (negatiivinen energia... juu nou) ja hetken mietittyäni tätä "pitästreenatapitästreenata"-itkuvirttä ja pohdittuani sopiiko tämän hetkiseen mielentilaan mitkään koiran koulutussessiot, niin ei muuta kuin tuumasta toimeen ja riittävästi vaatetta päälle... alupaitaa, villapaitaa, fleecetakkia, toppatakkia, ja -liiviä.. hyvä kerrostuma myös housuissa ja muuta asustetta... pipoa ja sen semmoista... pilli ja jokunen dami taskuun... koira mukaan ja ei kun tuulta päin.

Tuossa Pyykösjärven rannassa on hyvästi tilaa linjoille ja siinäpäs niitä sitten hommailtiin jokunen. Mitä nyt kaiken maaliman pikkufifien ulkoiluttajat sattuivat samaan aikaan, vaikkei siellä muutoin ole ikänä ketään vastaan tullut vielä. Ihan vain peruslinjaa ja pari pysäytystä ja taakselähetystä. Välillä pysähtymisestä palkka damilla ja väliin taakselähetys.

Tässä huomattiin muutama asia...:

A) Viivi osaa vaihtaa damia... tääm... mää ku luulin ettei se koskaan hoksi, että niin voi tehdä.

B) Viivi ennakoi pysäytystä (tuli vähän Paavo mieleen... kun katselin sitä pari metriä ja stop, pari metriä ja stop) ja sehän johti siihen että Viiviä juoksutettiin linjaa ilman pysäytystä... tuo ennakointi tuli esiin myös tokotreeneissä mennä viikonloppuna (siis ollaanhan me aiemminkin jo treenattu!!!) tosin kaukokäskyissä silloin.

C) Viivin palautukset on ihan hirveitä..!!! Mieletöntä kyytiä kohti.. välistä metrillä ohi ja välistä täyttä vauhtia suoraan pahki... ou jeah... hyvä Viivi..! Vauhtia ja vaarallisia tilanteita tässä liukkailla tarttetaanki. Tuo selittynee tietenkin "patoutuneella noutoenergialla" (siis onko semmosta... :D). Tosin silloin tällöin tapahtunut pallon holtiton nakkelu on epäilemättä edes auttanut asiaa. Mitkään normaalit "tulehanpomppimattanätistisivulle"-merkit ja viittomat ei auttaneet juurikaan.

Yllä olevasta pääsemmekin seuraavien treenien aiheeseen. Eli tehdään juu edelleen niitä linjoja. Niiden lisäksi... A) Harjoitellaan damien noutamista kasasta vaihtamatta ja myös siten, että palautusmatkalla on dameja. B) Harjoitellaan pysäytyksiä luoksetulon yhteydessä ja siitä niitä taakselähetyksiä ja eteenlähetyksiä ilman pysäytyksiä, jos se auttaisi tuohon ennakointiin linjalla. C) Me harjoitellaan LUOVUTUKSIA... Ajatella että moiseenki vielä joutuu :D

Positiivista kun haetaan aina niin... Viivillä intoa enemmän kuin tarpeeksi, linjat oli suoria ja pysäytykset nopeita sekä tärkeimpänä Tiinan negatiivinen energia on hävitetty.. :D